Items 1 to 10 of 36 total

Set Ascending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Εντατικοί έλεγχοι στα γραφεία ασφαλείας

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας σε ιδιωτικά γραφεία ασφαλείας, αφού οι φύλακες και οι ιδιώτες φύλακες έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αμείλικτη είναι η αστυνομία σε όσους παρανομούν, έχοντας υπόψη και την φύση των εργασιών που δραστηριοποιούνται τα εν λόγω άτομα.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι τυλίχθηκε στις φλόγες

Ο ουρανοξύστης που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ντουμπάι εκκενώθηκε, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από την πυρκαγιά.

Δεν έχει γίνει επίσης γνωστή, η αιτία που προκάλεσε το ξέσπασμα της φωτιάς, ενώ εγείρονται ερωτηματικά για την ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό τμήμα των κτιρίων, στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Λονδίνο: Κάηκαν ζωντανοί στον ουρανοξύστη που φλέγεται (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά καίει εδώ και ώρες ουρανοξύστη στο δυτικό Λονδίνο, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για παγιδευμένους ανθρώπους. Υπάρχουν νεκροί, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Κόλαση φωτιάς σε 27ωροφο κτήριο στο Λονδίνο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε πυρκαγιά στον δεύτερο όροφο, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές μέσα σε αυτό βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Καλοκαιρινές Διακοπές και Διαρρήξεις

Οι διαρρήκτες δεν έχουν αργίες και γιορτές πόσο μάλλον να τους ενδιαφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Οι δικές τους διακοπές προφανώς τους αφήνουν παγερά αδιάφορους, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο για τις δικές μας διακοπές αναψυχής. Εκεί το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο αποκλειστικά.

Αποδεδειγμένα κάθε χρόνο οι διαρρήξεις και οι ληστείες απασχολούν τα αστυνομικά δελτία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι οι ληστές δρουν συνήθως σε ομάδες των δύο ή τριών ατόμων. Ένας παρακολουθεί κινήσεις στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ή στα παρακείμενα σπίτια και αναζητά δείγματα απουσίας των ενοίκων, ώστε να "σταμπάρουν" τα διαμερίσματα/οικίες που θα "χτυπήσουν".

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ!

Η κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των 50 ευρώ είναι πλέον γεγονός.

Το νέο 50αράκι παρουσιάζει βελτιωμένες προδιαγραφές ασφαλείας και ανήκει πλέον στη δεύτερη γενιά χαρτονομισμάτων των 5, 10 και 20 ευρώ που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη από το 2013 με σταδιακούς ρυθμούς.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Δώστε ΤΕΛΟΣ στις ουρές αναμονής!

Η αναμονή σε μία ουρά με σκοπό την εξυπηρέτησή μας για κάποιο ζήτημα είναι ένα φαινόμενο που όλοι έχουμε βιώσει στην καθημερινότητα μας.  

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων ουρών είναι σε αεροδρόμια, ταμεία, τράπεζες, υπεραγορές κτλ.

Οι ουρές αναμονής αποτελούν φαινόμενο το οποίο δημιουργείται όταν η ζήτηση για μία εξυπηρέτηση είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα εξυπηρέτησης. Αυτό πολλές φορές προκαλεί εντάσεις τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό αφού δημιουργεί καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των εργασιών τους.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Ευκαιρία εργοδότησης στην εταιρία μας στην θέση: Διευθυντής Πληροφορικής και Τεχνολογίας  (IT and Product Manager) – Λεμεσός

Read More
Comments | Posted in Carreer Opportunities By HR Department

Χρήση Υγραερίου με Ασφάλεια

Το υγραέριο είναι μια καθαρή και αποδοτική πηγή ενέργειας, χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα και αποτελείται κατά βάση από μείγμα κάποιων υδρογονανθράκων.

Η άγνοια όσον αφορά την ασφαλή και σωστή χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ατυχήματα. Έτσι σε αυτό το άρθρο σκοπός είναι να δώσουμε κάποιες απλές συμβουλές για την δική σας ασφάλεια.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Αντιμετωπίστε ψύχραιμοι μια πυρκαγιά!

Σαυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε κάτι διαφορετικό. Σε προηγούμενα άρθρα μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να προστατευθούμε από εξωτερικούς κινδύνους, με διάφορες συμβουλές αλλά και λύσεις ασφαλείας.

Το ερώτημα εδώ είναι πως πραγματικά μπορούμε να προστατευθούμε από εσωτερικούς παράγοντες;; Ο λόγος για πυρκαγιά σε οικία αποτελεί συμβάν που αδιαμφισβήτητα, η αντιμετώπιση του χρήζει τεράστιας δυσκολίας, συνήθως λόγω έλλειψης ψυχραιμίας αλλά και γνώσεων.

Τι πρέπει να διασφαλίζουμε πριν συμβεί μια πυρκαγιά και πώς να την αντιμετωπίσουμε.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Οι Δράστες «Καρναβάλι»

Η περίοδος των αποκριών είναι μια όμορφη περίοδος αφιερωμένη στο γέλιο και στο γλέντι. Όλοι ανταποκρινόμαστε στη «ψυχαγωγία» του μασκαρέματος και αφήνουμε για λίγο στην άκρη, έγνοιες και προβλήματα έτσι ώστε να διασκεδάσουμε με γνωστούς και άγνωστους μασκαράδες.

Δυστυχώς ανάμεσα στους μασκαράδες δεν υπάρχουν μονάχα αυτοί που θέλουν να γιορτάσουν το «βασιλικό» έθιμο αλλά υπάρχουν και κάποιοι επιτήδειοι ληστές που ψάχνουν πως θα επωφεληθούν από την χαλαρή μας διάθεση, μπουκάροντας ένοπλοι σε τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα, περίπτερα, βενζινάδικα κλπ. Οι Ένοπλες Ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο και πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείτε σε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα, σε κατάστημα, στο δρόμο ακόμη και στο σπίτι σας μετά από διάρρηξη ή έφοδο των ληστών.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες μικρές και χρήσιμες συμβουλές για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ψύχραιμοι ένα ληστή «καρναβάλι» και να βγείτε αλώβητοι από μια ένοπλη ληστεία.

Read More
Comments | Posted By Piperaris Shop

Items 1 to 10 of 36 total

Set Ascending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4